Tarieven

De kosten van een budgetcoach verdienen zich in de meeste gevallen terug. Vaak gebeurd dit zelfs sneller dan verwacht doordat u na de coaching in staat bent om structureel geld te besparen. We gaan proberen uw lasten te verlagen en uw inkomsten te verhogen.
De kosten voor een budgetcoach hoeven niet per se door u zelf betaald te worden. In bepaalde situaties kan de gemeente, de werkgever of familie/vrienden hier ook iets in betekenen.

Een coachingstraject is maatwerk omdat elke situatie anders is. Nadat we een intakegesprek gehad hebben kan ik een reële inschatting maken wat het coachingstraject gaat kosten.
Ik werk volgens duidelijke en transparante tarieven. Mocht u een traject gaan volgen en dus meerdere uren gaan afnemen, zal de prijs hierop worden aangepast.
Consult per telefoon of e-mail zijn in principe gratis. Bij complexere zaken zal ik genoodzaakt zijn kosten in rekening te brengen. Hierover zal u vooraf worden geïnformeerd.

Neemt u gerust contact op voor meer informatie. Een oriënterend gesprek is gratis en vrijblijvend en uiteraard worden alle persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandeld.